Losse thee

onze favoriete smaken

our expert blends

Al onze losse theeën zijn biologisch en 100% natuurlijk. De verse en delicate smaken van onze theeën zijn niet alleen ontzettend lekker, ze passen ook nog eens perfect in een gezonde lifestyle! We gebruiken alleen de beste thee en kruiden van over de hele wereld voor een zo puur mogelijke smaak.

Losse thee

Organic Lemon & Ginger

Dit is één van onze favorieten. In deze biologische en van nature caffeïnevrije gemberthee met citroen proef je de heldere, frisse smaak van citroenschil en de diepe, warme pittigheid van gember.

Organic Green Tea & Lemon

Delicate, lichte groene thee, prachtig gecombineerd met een tikkeltje natuurlijk citroenaroma. De thee is mooi helder lichtgeel van kleur.

Organic Green Tea

Er gaat maar weinig boven echte pure biologische groene thee. Heerlijk licht, delicaat en fris van smaak. Een heldere thee met een zacht tintje.

Earl Grey

Gemaakt van de allerbeste zwarte thee. De lichte, delicate smaak van deze thee hebben we verrijkt met natuurlijk bergamotaroma.

what is the best black tea

Wat zijn thee infusies?

Clipper losse thee kenmerkt zich door een heerlijke pure en verfrissende smaak. Deze kwaliteit bereiken we door alleen gebruik te maken van de beste theebladeren en onze jarenlange expertise. Al onze losse theeën zijn 100% natuurlijk en biologisch.

Clipper natural fair delicious footer