Groene thee

licht & verfrissend

groene thee

Clipper groene thee kenmerkt zich door een heerlijke pure en verfrissende smaak. Deze kwaliteit bereiken we door alleen gebruik te maken van de beste theebladeren en onze jarenlange expertise. Al onze groene theeën zijn 100% natuurlijk, biologisch en Fairtrade.

Organic Jasmine & Lemon Green Tea
Organic Green Tea Jasmine & Lemon
Een heerlijke variant onder de groene thee: Clipper’s groene thee jasmijn en citroen combineert het frisse van de citroen met het bloemige van jasmijn. Dit geeft de thee een speciale twist.
Organic Green Lemon
Organic Green Tea & Lemon
Delicate, lichte groene thee, prachtig gecombineerd met frisse citroenschil en een tikkeltje natuurlijk citroenaroma. De thee is mooi helder lichtgeel van kleur. Je kunt m zowel warm als koud drinken. Warm heeft de citroen een zachte smaak. Koud en met een blokje ijs wordt ie lekker pittig en fris.
Organic Green Tea Raspberry Mint
Organic Green Tea Raspberry & Mint
Een delicate dorstlesser. Het frambozenaroma en de mint geven de zachte biologische groene thee een zoetige frisheid. Een thee die je de hele dag wel kunt drinken, en ook heel lekker is als ijsthee.
Organic Green Tea Chai
Organic Chai Green Tea
De ultieme comfort tea met een diepe, kruidige smaak. 100% biologische groene thee met die typische warme Indische kruidenmelange van kaneel, kardemom, kruidnagel en sinaasappelschil. Lekker met melk (en met een beetje suiker).

Green tea Lemon

Wat is groene thee?

Zelfs als je het elke dag drinkt, kun je je afvragen: wat is groene thee? Nou, het is gemaakt van dezelfde plant als zwarte thee (‘alledaagse’ thee) maar op een andere manier verwerkt. Makkelijk! Het resultaat is een onderscheidende smaak en een mooie gouden kleur.

Pure and clear Clipper green tea

Zit er cafeïne in groene thee?

Kort antwoord: ja! Maar dat is niet het hele verhaal. Hoewel groene thee afkomstig is van dezelfde plant als zwarte thee, wordt het anders verwerkt. Het resultaat is een heerlijke, rustgevende groene thee en minder cafeïne in je kopje.

Clipper natural fair delicious footer